Abidal overraskede med kritisk besked om De Ligt

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 13.06.19

© Getty Images

Eric Abidal postede torsdag et Johan Cruyff-citat, der antydede, at Barca ikke bør hente De Ligt hvis hollænderen kan være så meget tvivl. Senere kunne Barca så meddele, at franskmandens Instagram-profil var blevet hacket.

Barcas sportsdirektør, Éric Abidal, vakte tidligere onsdag stor opsigt med et indlæg på Instagram. I opslaget fremgik et gammelt Johan Cruyff-citat, som lyder: 'Hvis en person er i tvivl om, hvorvidt han skal spille for Barca, har vi ikke brug ham'.

Dette tolkede de fleste straks som et hint om, at Barca havde droppet forhandlingerne med den hollandske forsvarskomet, Matthijs de Ligt, som fortsat ikke kan beslutte sig for, hvor han skal spille i fremtiden, og hvis agent angiveligt befinder sig i Paris for at forhandle med PSG.

Barca var dog hurtigt ude at lægge en dæmper på dramaet, og kunne afsløre, at Abidals Instagram-profil var blevet hacket, og at franskmanden derfor ikke havde noget med opslaget at gøre.

Det havde da også været en overraskende direkte melding fra Eric Abidal, hvis han på sin Instagram havde meldt noget så klart ud om Barcas holdning til De Ligt. De viste sig dog også ikke at være tilfældet.

.:FORSIDE:.