Abidal: 'Ingen planer om flere forstærkninger'

FCBARCELONA.DK - 28.12.18

Ved præsentationen i går af Jeison Murillo udtalte sportschef Eric Abidal, at der ikke er konkrete planer om yderligere forstærkninger til januar. Alligevel holdt han en dør på klem for muligheden.

'Vi analyserer situationen og følger med i hvad der sker på markedet, men vi har ingen planer om flere forstærkninger. Det vil også afhænge om der er spillere der rejser og hvad vi har brug for. Jeg er ikke træner og bestemmer ikke alene. Vi taler om det og tager en beslutning' sagde han.

'Vores planer har ikke ændret sig. Det afgørende er, at vores træner har alternativer, for vi ønsker at spille med om det hele og vinde mange titler. Vi kendte alle til situationen i forsvaret og vi ønsker spillere der kan spille med' fortsatte han.

Han blev spurgt, hvorfor man ikke gav en B-holdsspiller chancen, i stedet for at leje Murillo. 'Intet har ændret sig i relation til La Masia. Der er spillere der allerede er rykket op og det vil også ske fremover. Det er træneren der bestemmer her' afsluttede sportschefen.

.:FORSIDE:.