Abidal afviser urent trav omkring Griezmannn

FCBARCELONA.DK - 22.07.19

© Getty Images

Barcas køb af Antoine Griezmann kritiseres stærkt hos Atlético de Madrid, der mener at FIFA's transferregler er brudt. Sportschef Eric Abidal forsikrer dog om, at alt er foregået som det skulle.

Lavede Barca en aftale med Griezmann før eller efter den 1. juli? Atlético mener før og dermed vil Barca have brudt reglerne med at forhandle med en spiller der er på kontrakt i en anden klub. Der har angiveligt fået madrilenerne til at indberette Barca til La Liga organisationen.

I går kommenterede Abidal så på konflikten mellem de to klubber.

'Atlético forsvarer deres interesser og vi forsvarer vores. Vi har på ingen måde haft en forhåndsaftale med spilleren. Vi kontaktede hans omgangskreds, heriblandt hans advokat, efter at Griezmann havde udtrykt sit ønske om forlade sin tidligere klub' kommer det fra ham.

'Præsident Bartomeu kontaktede Atlético for at kende vilkårene for at købe Griezmann og hvis de ikke ville forhandle, at Barca ville betale hans frikøbsklausul på 120 mio. euro' fortsætter Abidal.

Dermed giver Abidal samme version som præsident Bartomeu, hvilket naturligvis ikke er uventet. Det viser dog, at Barca står 100% fast på, at de ikke har brudt nogle regler.

.:FORSIDE:.