Abel Ruiz: "Jeg vil kun spille i Barca"

FCBARCELONA.DK - 25.04.18

Angrebstalentet Abel Ruiz, som scorede for Barcas U19-hold i UEFA Youth League finalen mod Chelsea, udtalte efter kampen, at han kun ønsker at spille i Barca og at hans forlængelse forventes skrevet under om nogle dage.

18-årige Abel Ruiz er et af de største angrebstalenter i verden og spiller til dagligt for Barca B og for Barcas U19-hold, Juvenil A, som mandag vandt den prestigefyldte turnering, UEFA Youth League.

Selvom at mange andre af Barcas ungdsomsspillere er blevet lokket af penge fra andre klubber har Abel Ruiz dog adskillige gange givet udtryk for, at han ønsker at blive i Barcelona og kæmpe for en fremtid på førsteholdet på Camp Nou. 

"Jeg ser mig ikke andre steder end i Barca. I øjeblikket taler vi om at forlænge min kontrakt og det er meget muligt, at aftalen bliver underskrevet i løbet af de kommende dage" sagde Abel Ruiz efter mandagens finale mod Chelsea.

Den unge angriber scorede et mål og stod for et oplæg, da Barca slog Chelsea i UEFA Youth League finalen. "Jeg forsøger altid at yde mit bedste for at hjælpe mit hold. I dag kunne jeg hjælpe med et mål og en assist. Jeg er meget tilfreds med den måde vi spillede på. Vi har spillet en flot turnering og har ikke tabt en eneste kamp" sagde han til slut.

.:FORSIDE:.