fbpx
Annonce

Abde og Nico scorede sine første mål for Barca

FCBARCELONA.DK - 13.12.21

// Nico González // Abdessamad Ezzalzouli

ps5 art


Barca har haft store problemer med målscoringen denne sæson og derfor var det positivt, at der blev scoret to gange i opgøret mod Osasuna. Samtidig var det glædeligt, at to nye målscorere meldte sig på banen.

Det helt store problem denne sæson har været, at finde vej til netmaskerne. Holdet scorer historisk få mål og det er hovedårsagen til, at det kniber så gevaldigt med resultaterne denne sæson.

Barca måtte skuffende nøjes med 2-2 i opgøret mod Osasuna i går aftes, men lyspunktet var, at det lykkedes for holdet at score to gange i åbent spil og i begge tilfælde var der tale om flotte mål.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det første kom allerede i det 12. minut, da Nico udnyttede en præcis pasning fra Gavi til at bringe Barca på 0-1. Pasningen var af høj klasse og det var Nicos udnyttelse af muligheden også. Det var den 19-årige Nicos første scoring i Barcas trøje for førsteholdet.

Det skulle vise sig, at han ikke blev kampens eneste måldebutant. Abde krydrede en flot indsats med en scoring kort efter pausen, hvor han køligt kanonerede et indlæg fra Dembélé op i målkrydset. Endnu en flot scoring, der altså var Abdes første for førsteholdet.

Nico har allerede konsolideret sig solidt i førsteholdstruppen, mens Abde stadig betragtes som B-holdsspiller. Indsatsen mod Osasuna vil dog sandsynligvis betyde, at man kommer til at se meget mere til den snart 20-årige spansk-marokkaner.

.:FORSIDE:.