16-årige Ansu Fati debuterede og imponerede

FCBARCELONA.DK - 26.08.19

© Getty Images

Den blot 16-årige Ansu Fati fik søndag aften en af hans måske største oplevelser i livet indtil videre, da han i anden halvleg af kampen mod Real Betis debuterede på førsteholdet. Og det store angrebstalent greb chancen og imponerede Camp Nou.

Det har været nogle begivenhedsrige uger for 16-årige Ansu Fati, som for nyligt fik lov at træne med Barcas førstehold. Søndag aften tog den talentfulde angriber endnu et gigantisk skridt i sin karriere, da han blev skiftet ind til debut efter 78 minutter af kampen mod Real Betis.

Også Ansu Fati gav straks eksempler på, hvorfor han betegnes som et af de største angrebstalenter i Europa. Med en utrolig hurtighed, gode driblinger, en sublim teknik og ikke mindst et hårdt og præcis skud, var Fati med i adskillige af catalanernes angreb. Han var endda tæt på at score, da han sendte et tørt skud langs jorden lige forbi stolpen.

Fati, som søndag var 16 år og 300 dage gammel, blev dermed den næstyngste spiller nogensinde til at få debut på førsteholdet. Han er kun overgået af Vicenç Martínez, som debuterede tilbage i sæsonen 1941-42 i en alder af 16 år og 280 dage.


.:FORSIDE:.