16-årige Ansu Fati brillerede mod Valencia

FCBARCELONA.DK - 15.09.19

© Getty Images

Barcas unge angrebskomet, 16-årige Ansu Fati, imponerende endnu engang lørdag aften, da Barca slog Valencia med 5-2. Det unge stortalent både scorede og assisterede, og var hele tiden farlig i det catalanske angreb.

Ansu Fati er nærmest ud af det blå dukket op på Barcas førstehold i denne sæson, hvor han allerede inden lørdagens kamp mod Valencia havde fået det meste af fodboldverden til at kigge en ekstra gang. Og i lørdagens kamp mod Valencia var den blot 16-årige angriber i hopla igen, da han satte en tyk streg over sit enorme talent.

Allerede efter to minutter af kampen mod Valencia sendte Ansu Fati bolden i kassen, da han midt i feltet satte indersiden på et indlæg fra De Jong. Og Bare fem minutter senere var det Fati som oplægger, da han først satte en modstander i feltet og derefter med sublimt overblik fandt De Jong, som sendte bolden i mål. Dermed blev Ansu Fati den yngste spiller nogensinde i den spanske lige til at score og lave en assist i samme kamp.

I resten af første halvleg og indtil hans udskiftning i anden halvleg var Ansu Fati hele tiden farlig i det catalanske angreb, hvor han fra kanten blev ved med at udfordre og endda var tæt på at score igen flere gange.

Nu bliver det spændende at se, om 16-årige Ansu Fati kan fortsætte de imponerende præstationer og samtidig holde fødderne på jorden. Derudover bliver det også spændende at se hvilken rolle han er tiltænkt, når spillere som Messi og Dembélé kommer tilbage fra deres skader.

.:FORSIDE:.