16-årig stortalent trænede med førsteholdet

FCBARCELONA.DK - 22.08.19

Barcas førstehold fik ved onsdagens aftentræning selskab af et af klubbens helt store talenter. Her var tale om 16-årige Ansu Fati, som er født i Guinea-Bissau og som spiller i venstre side af angrebet.

Et af de helt store talenter i Barcas ungdomsakademi hedder Ansu Fati og er blot 16 år gammel. Hen betragtes som et af de største talenter i Europa og var denne sommer jagtet af adskillige store klubber. Den 19. juli forlængede han dog sin kontrakt med Barca og fik en frikøbsklausul på 100 mio. euro.

Fati kom til Barca i 2012 som 10-årig og har siden arbejdet sig op gennem klubbens rækker. I 2017 spillede han på U18-holdet og er siden rykket hele vejen op til Barca B, som han startede sæsonen med denne sommer. Onsdag aften kulminerede det med en træning sammen med stjernerne på førsteholdet.

Ansu Fati er en særdeles hurtig wing, som er i stand til at sætte sin modspiller af og som er teknisk god med bolden. Derudover har han vist sig som en særdeles målfarlig angriber. Fati har også spillet som falsk 9'er.


.:FORSIDE:.