fbpx

Referat: Cádiz – FC Barcelona 0 - 0

FCBARCELONA.DK - 24.09.21

© Getty Images
// Cadiz

FC Barcelona: Ter Stegen, Mingueza, Piqué, Araujo, Dest (Puig 80’), Busquets, De Jong, Gavi (Nico 73’), Demir (Sergi Roberto 46’), Luuk de Jong (Coutinho 68’), Memphis

Bænk: Neto, Peña, Garcia, Lenglet, Umtiti, Nico, Sergi Roberto, Puig og Coutinho

Mål:

Barca mødte Cádiz på udebane i ligaens sjette runde, et opgør hvor holdet skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter skuffelserne mod Bayern München og Granada. Lidt overraskende startede Demir inde på bekostning af Coutinho, mens det blev Dest der spillede venstre back i fraværet af Alba og Balde.

Barca lagde ud med at skabe en mulighed til Dest i det 3. minut, men amerikaneren sendte bolden langt over mål. Cádiz mødte i perioder Barca højt på banen, men det spillede catalanerne sig godt ud af. Bolden var klart mest på catalanske fødder, men det kneb gevaldigt med at få fart i spillet. Samtidig blev der begået mange individuelle fejl, så overbevisende var det på ingen måde.

Cádiz satsede på muligheden for omstillinger, men her fik Barca stoppet hvad der kom. Det hele foregik derfor på Barcas præmisser mod et Cádiz-mandskab, der på ingen måde virkende skræmmende. Det gjorde Barca desværre heller ikke. De mange fejl fortsatte og der manglede ideer i spillet. Demir satte nærmest ikke en fod rigtigt og Luuk de Jong rørte stort set ikke bolden. Memphis forsøgte at tage lidt ansvar, men heller ikke han lykkedes med noget.

Memphis fik dog afsluttet efter en halv time, men bolden sad lige i hænderne på Cádiz-keeperen. Det skulle vise sig at blive Barcas eneste forsøg indenfor rammen i første halvleg. Ude på sidelinjen stod en tydeligt frustreret Ronaldo Koeman og så på. Barca fik lidt mere fart i spillet i halvlegens slutfase og Cádiz kom under pres, men afslutninger blev det ikke til. Der skete således ikke mere i en skuffende halvleg af Barca, hvor der var blevet begået alt for mange fejl.

Koeman valgte at sende Sergi Roberto på banen i stedet for Demir fra anden halvlegs start. Cádiz lagde ud efter pausen med skabe en stor mulighed hvor Negredo afsluttede, men Ter Stegen fik afværget i flyvende stil. Vigtig aktion af tyskeren på hjemmeholdets første afslutning i kampen. Kort efter var det Barcas tur til at skabe noget, da Luuk de Jong spillede ind foran mål til en fri Memphis, men han ramte slet ikke bolden på den store mulighed. Lige efter forsøgte Memphis at tage revanche med et skud fra distancen, men her kom målmanden ud i fuld længde og afværgede.

Der var kommet mere tempo i kampen og Barca var stadig klart mest på bolden. Genpresset fungerede fint, men i det 65. minut var der dårlige nyheder, da Frenkie de Jong fik sit andet gule kort og måtte forlade banen. Det fik Koeman til at sende Coutinho på banen i stedet for Luuk de Jong. Kort efter blev Gavi afløst af Nico. Med en mand i overtal lugtede Cádiz blod og de kom mere på bolden. De gik længere frem på banen og det gav Barca problemer med at holde på bolden. Det betød et overtag til hjemmeholdet, der så muligheden for tre point.

Med 10 minutter tilbage til kom Riqui Puig ind i stedet for Dest. På sin første berøring mistede Puig en bold der gav Cádiz en stor mulighed, hvor Ter Stegen hev en vigtig redning frem. Man kunne se at Barca gerne ville frem og score et sejrsmål, men Cádiz fik stoppet catalanerne uden de store problemer. Samtidig måtte Barca arbejde hårdt defensivt for at holde hjemmeholdet fra skabe noget. Da uret rundede 90 minutter til Barca frispark udenfor feltet som Coutinho tog sig, men bolden gik et stykke forbi mål.

I det 94. minut burde Memphis have sikret Barca sejren, da han blev spillet helt fri feltet, men hans afslutning strøg forbi fjerneste stolpe. Cádiz fik også en stor mulighed i allersidste sekund, men Ter Stegen reddede. Det sluttede derfor 0-0 efter endnu en skuffende indsats af Barca. 

.:FORSIDE:.