Nástic - FC Barcelona 1 - 1

FCBARCELONA.DK - 04.08.17

 

FC Barcelona: Cillessen (Ter Stegen 46’), Semedo (Douglas 64’), Mascherano, Vermaelen (Marlon 12’), Digne (Alba 64’), Samper (Gomes 64’), Aleñá (Deulofeu 64’), Sergi Roberto, Turan (Munir 46’), Alcácer, Denis Suárez

Bænk: Ter Stegen, Douglas, Marlon, Alba, Gomes, Deulofeu og Munir


Mål: 1-0 Barreiro (11’), 1-1 Alcácer (79’)

Barca spillede sæsonens fjerde træningskamp, da de mødte catalanske Nástic de Tarragona på udebane. Hjemmeholdet spiller i landets næstbedste række, akkurat som Barcas B-hold. Derfor lignede det på forhånd ikke den mest krævende opgave for træner Valverde og hans spillere. Af samme årsag var profiler som Messi, Suárez, Iniesta, Busquets, Rakitic, Vidal, Piqué og Umtiti ikke udtaget til kampen.

Det var en flok opsatte Nástic-spillere der tog imod berømthederne fra Barcelona og det kunne man se fra første minut, hvor hjemmeholdet satte sig på spillet. Barca havde svært ved at komme i gang og efter 7 minutter blev problemerne større, da Vermaelen kom til skade efter et sammenstød med en modstander. Mens han blev behandlet fik Nástic sendt bolden i nettet i en aktion, hvor Barreiro overraskende kunne bringe sit hold foran tæt foran mål. Vermaelen kunne ikke fortsætte og Marlon kom på banen i stedet.

Barca havde store problemer med at få spillet til at hænge sammen og specielt offensiven haltede gevaldigt. Der manglede fart i bolden og spillerne i front fik ikke meget at arbejde med. Det var således Nástic der kom til kampens næste afslutning, hvor Semedo kom imellem så bolden gik til hjørne. Hjemmeholdet fik dog ikke lov til at skabe det store, for Barcas defensiv fungerede udmærket. Især Sergi Samper gjorde det godt på midtbanen lige foran forsvaret. Første mulighed kom da Sergi Roberto sendte et skud i sidenettet.

Man skulle hen til kampens 37. minut før at Barca var rigtig farlige for første gang. Det var Sergi Roberto der sendte en pasning ind foran mål til Paco Alcácer i en fri position, men keeperen kom ud og fik afværget. Få minutter senere var det Sergi Roberto selv der fik muligheden fra distancen, men han ramte bolden skidt, så den gik langt forbi mål. Det blev sidste aktion i de første 45 minutter, hvor Barca havde skuffet fælt og slet ikke havde fået gang i spillet.

Valverde foretog to udskiftninger i pausen, da Ter Stegen og Munir afløste Cillessen og Arda Turan. Der kom mere fart i Barcas spil og efter 50 minutter var det tæt på en udligning, da Aleñá sendte et godt langskud af sted, som keeperen tog sig af med visse problemer. Kort efter lykkedes kombinationerne godt for Barca, så Digne kom fri i feltet, men han sendte bolden tæt forbi mål. Barca sad på spillet efter en lille time var de tæt på igen i to omgange. Munir sendte et langskud af sted som målmanden reddede og det samme gjorde han da Sergi Roberto afsluttede på riposten.

Kort efter var Nástic farlige for første gang efter pausen, men her viste Ter Stegen, at han ikke har glemt at stå på mål i sommerpausen. Flot redning af tyskeren. Der var spillet lidt mere end en time, da Valverde foretog fire ændringer. Alba, Douglas, Gomes og Deulofeu afløste Digne, Semedo, Aléñá og Samper. Dermed fik Deulofeu sin sæsondebut efter at være vendt tilbage efter et par sæsoners lejeophold. For Douglas var der også tale om sæsonens første minutter. Deulofeu behøvede kun et par minutter på banen inden han viste sin farlighed frem, men han måtte se målmanden hive en flot redning frem.

Barca fortsatte med at have bolden mest. Nástic stod foran eget felt og forsvarede sig og det gjorde de ganske godt. Barca havde svært ved at skabe huller og derfor kom opgøret ind i en noget begivenhedsløs periode. 10 minutter før tid fik Barca frispark et stykke udenfor feltet og det tog Paco Alcácer sig af. Det gjorde han perfekt, for bolden strøg over muren og i nettet til en 1-1 udligning. Det var Alcácers første frisparksscoring for Barca.

Barca fortsatte med at dominere klart mod et Nástic-mandskab, hvor kræfterne var ved at slippe op. Man skulle dog hen til kampens sidste ordinære minut, inden at Barca igen var tæt på. Her sendte Gomes Munir af sted i dybden, men målmanden fik afværget afslutningen til hjørne. Mere skete der ikke og kampen sluttede med et 1-1 resultat efter en skuffende indsats af Barcas reservespækkede mandskab. 

 

.:FORSIDE:.