FC Barcelona - Tottenham 2 - 2

FCBARCELONA.DK - 29.07.18

FC Barcelona: Cillessen, Semedo (Palencia 46’), Marlon (Mingueza 46’), Lenglet (Cuenca 46’), Miranda (Cucurella 46’); Arthur (Collado 46’), Sergi. Roberto (Monchu 46’), André Gomes (Riqui Puig 25’), Rafinha (Malcom 46’), Munir (Abel Ruiz 46’), Denis Suárez (Pérez, 22’, Ballou 70’).

Mål: 1-0 Munir (15'), 2-0 Arthur (29'), 2-1 Son (73'), 2-2 N'Koudou (75')

Staffespark: 1-0 Palencia, 1-1 Son, 2-1 Abel Ruiz, 2-2 Davies, 3-2 Monchu, 4-2 Puig, 4-3 Davinson, 5-3 Malcom.

Barca spillede i nat sin første træningskamp under opholdet i USA, hvor de mødte Tottenham. Her valgte Ernesto Valverde at stille med sin nok stærkest mulige formation fra start. Det betød uofficiel debut til såvel Lenglet som Arthur.

Der var god fart i Barcas spil og de satte sig solidt på kampen. Det gav udbytte allerede efter et kvarter hvor Munir sendte bolden i nettet efter godt forarbejde af Rafinha og Sergi Roberto.

Barca fortsatte de gode takter, men det gode humør blevet noget ødelagt, da såvel Denis Suárez og Gomes måtte forlade banen med skader indenfor blot fem minutter. Det tvang Valverde til at lave om på sin gameplan.

Humøret kom dog tilbage efter en halv time, hvor Arthur sendte et brag af et skud af sted fra kanten af feltet. Bolden strøg op i det fjerneste målhjørne til 2-0. Fantastisk scoring af brasilianeren, der virkede oplagt og hurtig.

Barca fortsatte med at dominere og Tottenham kom ikke frem til meget. I forsvaret gjorde Lenglet det godt, hvor han spillede med ro og overblik. Det er tydeligt, at det er en erfaren spiller Barca har købt.

Valverde skiftede kraftigt ud i pausen, så det næsten kun var B-holdsspillere på banen. Her var der dog også uofficiel debut til Malcom. De mange ændringer udnyttede Tottenham til at komme mere med i kampen.

Tempoet faldt og Barca virkede ikke så farlige i offensiven længere. Malcom fik ikke meget at arbejde med, med forsøgte energisk at skabe noget, blandt andet med et skud tæt forbi mål.

Med et kvarter tilbage fik Tottenham scoret to gange indenfor et par minutter, begge gange på grund af skidt spil i Barcas forsvar, hvor bolden ikke blev clearet ordentligt. Det stod derved 2-2 med et kvarter tilbage.

Der kom ikke flere mål i kampen og man gik direkte til straffespark. Her var Barca bedst, da Cillesen tog en enkelt spark og Malcom sikrede sejren på det sidste spark.

Barca fik dermed sejren efter en rigtig fornuftig første halvleg, hvor det er Arthurs 2-0 scoring der var højdepunktet.

.:FORSIDE:.