FC Barcelona - Roma 2 - 4

FCBARCELONA.DK - 01.08.18

Cillessen, Semedo (Palencia 63'), Marlon (Chumi 45'), Lenglet (Cuenca 63'), Cucurella (Miranda 46'), Arthur (Riqui Puig 46'), Sergi Roberto (Chumi 46'), Rafinha (Collado 63'), Aleix Vidal (Ballou 46'), Munir (Abell Ruiz 46'), Malcom (Carles Pérez 63').

Mål: 1-0 Rafinha (5'), 1-1 El Shaarawy (35'), 2-1 Malcom (50'), 2-2 Florenzi (78'), 2-3 Cristante (83'), 2-4 Perotti, straffe (86')

Som det var tilfældet mod Tottenham forleden, indledte Ernesto Valverde kampen med hvad der kunne ligne stærkest mulige opstilling, hvor der også var blevet plads til Malcom.

Barca lagde flot ud med målsøgnde spil fra start og det gav udbytte allerede efter fem minutter, hvor Rafinha afsluttede et flot angreb til at gøre det til 1-0. Kort efter havde Malcom to gode muligheder for at øge førringen, men her kom bolden ikke i nettet.

Det catalanske spil fungerede fint, men Roma kom bedre med og udfordrede Barcas forsvar. Efter 35 minutter kom udligningen, da Kluivert lidt for let kunne gå forbi Lenglet og spille El Shaarawy helt fri foran mål.

Roma havde halvlegens sidste mulighed ved Dzeko, men det blev ved 1-1 ved pausen.

Valverde skiftede kraftigt ud til anden halvleg, så det i stor stil var B-spillere der var på banen. Det ændrede dog ikke på, at det var Barca der kom bedst fra start efter pausefløjtet. Efter få minutter fandt den indskiftede Ballou Malcom foran mål og brasilianeren svigtede ikke. 2-1 til Barca og Malcom havde scoret sit første mål i Barca-trøjen.

Barca holdt kontrollen med kampen, men da Valverde efter en time foretog flere udskiftninger, begyndte kampen at vippe over til romerne. Det var dog først i det 78. minut at udligningen kom.

Roma lugtede muligheden for sejr og de lykkedes med at scorede to gange mere i slutfasen, det sidste på et noget tvivlsomt straffespark, begået af Cuenca.

Dermed led Barca sæsonens første nederlag, men der var alligevel lyspunkter i kampen, ikke mindst den første time, hvor spillet fungerede fint. Samtidig var det godt at få Malcom i gang som målscorer.

.:FORSIDE:.