Atlético Madrid - FC Barcelona 1 - 1

FCBARCELONA.DK - 14.10.17

FC Barcelona: Ter Stegen, Semedo (Sergi Roberto 61'), Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic (Paulinho 79'), Gomes, Iniesta (Deulofeu 61'), Messi, Suárez

Mål: 1-0 Saul (21'), 1-1 Suárez (82')

Lørdag aften var Barca på en af sæsonens vanskeligste opgaver, da man på udebane mødte Atlético Madrid. Ernesto Valverde overraskede i startopstillingen ved at lade André Gomes starte inde, men ellers var der tale om stærkeste startformation.

Uden overraskelse pakkede Atlético sig i defensiven fra kampens start og satsede på kontraangreb, mens Barca i en 4-4-2 formation sad på spillet. Allerede i de første minut var Messi tæt på efter opspil sammen med Gomes og Suárez. Argentineren sendte dog bolden lige forbi. Herefter havde Barca det dog svært og det var hjemmeholdet, som sad på de største chancer. Ter Stegen tog et par store chancer til Griezmann, men efter 21 minutter gik den ikke længere, da Saul sendte et flot skud forbi den tyske keeper og i mål. 1-0 til madrilenerne og det var ikke helt ufortjent.

Kort før pausen burde Barca have fået et klokkeklart straffespark, da Messi driblede gennem feltet og blev nedlagt af Gabi, som allerede havde et gult kort. Dommer Mateu Lahoz' fløjte forblev dog tavs. Der blev ikke scoret mere i første halvleg, som endte med 1-0 til hjemmeholdet.

Efter pausen kom Barca bedre med. Catalanerne satsede mere fremad banen. Det skabte flere chancer og efter 57 minutter var Messi særdeles tæt på, da han sendte et fantastisk frispark direkte på stolpen. Med en halv time igen foretog Valverde en dobbelt udskiftning, da Sergi Roberto og Deulofeu erstattede Iniesta og Semedo.

Efter 79 minutter kom Paulinho på banen i stedet for Rakitic. Barca fortsatte med et presse på for en udligning og den faldt efter 82 minutter, da den indskiftede Sergi Roberto lagde et indlæg ind til Luis Suárez ved bagerste stolpe, som headede bolden i mål. 1-1 og Barca havde overtaget.

Med få minutter tilbage var Barca centimeter fra at tage sejren, da Deulofeu lagde bolden over modsat til Gomes, som sendte bolden på tværs i feltet til en helt fri Suárez, som dog akkurat ikke fik ramt bolden. Kæmpe chance til Barca.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen mellem Atlético og Barca, og dermed måtte Messi og co. nøjes med et enkelt point. En mere end godkendt kamp af catalanerne, som med store chancer i anden halvleg havde fortjent de tre point.

.:FORSIDE:.