AC MIlan - FC Barcelona 1 - 0

FCBARCELONA.DK - 05.08.18

FC Barcelona: Cillessen (Ter Stegen 46') Semedo, Marlon (Mingueza 76'), Lenglet, Miranda, Sergi Roberto, Rafinha (Abel Ruiz 76'), Arthur, Malcom, Alcácer (Puig 46'), Munir

Mål: 1-0 Silva (90')

Det var sidste kamp på turen til USA, da Barcelona mødte AC Milan i Santa Clara, Californien. Her indledte Valverde opgøret med noget der kunne ligne stærkest mulige opstilling.

Barca satte sig på opgøret fra start og spillet var målsøgende. Der blev hurtigt skabt chancer foran mål, specielt på gode oplæg af Rafinha og Arthur. I front havde Munir, Alcácer og Malcom meget at arbejde med, men det skulle gå noget tid før det for alvor var tæt på.

Bolden var på catalanske fødder det meste af tiden, mens Milan kun var sjældne gæster foran det catalanske mål. En enkelt stor chance i første halvleg blev det dog til for italienerne, men her fik Marlon blokeret.

Barca fortsatte med at dominere klart og 35 minutter var det tæt på, da Arthur forsøgte sig fra distancen, men han måtte se Donnarumma redde i fuld længde. Kort efter brændte det på igen foran Milans mål, men Malcom måtte se sit skud tage den ene stolpe.

Lige efter var det Munir der forsøgte sig med et skud, der støg tæt forbi. Det blev dermed ved de 0-0 efter en ellers flot første halvleg af Barca.

Ter Stegen kom på banen fra anden halvlegs start til sine første minutter denne sæson, ligesom den unge Riqui Puig afløste Alcácer.

Barca sad fortsat solidt på spillet og det blev til gode afslutninger af først Munir og dernæst Puig i det første kvarter efter pausen. Milan så man fortsat ikke meget til og Barcas forsvar havde ikke de store problemer med at holde italienerne fra at skabe noget.

Valverde skiftede ikke så meget ud som i de to foregående kampe. Det var først et kvarter før tid han igen ændrede lidt på holdet.

Barca fortsatte det målsøgende spil, men ind ville bolden ikke. Den unge Puig var et friskt indslag, men heller ikke han havde det nødvendige held i de afgørende øjeblikke.

Det begyndte derfor at ligne en målløs affære og dermed straffespark, men i overtiden lykkedes det pludselig Milan at skabe en åben mulighed. Her kom André Silva fri i feltet og han sendte sikkert bolden forbi Ter Stegen.

Der resterede ikke mere tid og Barca havde derfor ikke mulighed for at komme tilbage. Det endte derved med en 1-0 sejr til Milan, et resultat der var helt misvisende for kampens forløb.

Valverde kunne dog glæde sig over, at holdet havde spillet en god kamp og skabt masser af chancer.

.:FORSIDE:.