Yerry Mina: "En ubeskrivelig glæde"

Theis Brandt - 12.02.18

Yerry Mina leverede en god præstation i søndagens skuffende 0-0 kamp mod Getafe.Colombianeren fortalte efter opgøret, at han føler en ubeskrivelig glæde ved at spille i Barca og at holdet har modtaget ham godt.

Barca hentede i vinterens transfervindue Yerry Mina i brasilianske Palmeiras for 11,8 millioner euro. Efter nogle kampe på bænken fik den lange colombianer debut i torsdags mod Valencia. I søndagens opgør mod Getafe startede han for første gang på banen, og leverede en god præstation. Efter opgøret udtalte Mina sig om sin første tid i klubben, og satte ord på sin egen præstation i opgøret mod Getafe.

"At være i klubben giver mig en ubeskrivelig glæde. Holdet har givet mig en god velkomst, og på banen havde jeg hele tiden gode afleveringsmuligheder. På længere sigt vil jeg minimere mine små fejl, og blive ved med at gøre det jeg elsker mest, nemlig at spille fodbold" sagde Mina.

Nyindkøbet indrømmede også, at han havde haft en del nerver fra starten af kampen, men at han følte det blev bedre som kampen skred frem. "Jeg var nernøs til tider, men som kampen skrev frem forsvandt nerverne og jeg blev mere rolig. Jeg er meget glad for fansene, det var en debut præcis som jeg havde forestillet mig" afsluttede Mina.

´

.:FORSIDE:.