fbpx

Xavi: 'Pinligt og latterligt hvad vi så fra dommeren'

FCBARCELONA.DK - 14.08.23

// Xavi // Getafe

Xavi var rasende, da han udtalte sig efter 0-0 kampen mod Getafe. Han betegnede dommerns indsats som pinlig og han mente, at Barca klart blev bortdømt, da der blev begået straffespark mod Araujo i overtiden.

'Det var en svær kamp for os at spille, og vi var slet ikke gode i første halvleg. Vi spillede ikke den kamp som vi gerne ville. Det gik bedre i anden halvleg, men vi fik kun skabt få chancer' indledte Xavi.

Her er hvad han mere sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavis røde kort for at brokke sig:
'Jeg sagde at han tillod dem at lave mange frispark og ikke os. Derfor viste han mig ud, men min udvisning er ikke vigtig, men det er det, hvad der skete på banen. Vi gjorde alt hvad vi kunne, men det lykkedes ikke. Jeg mener vi havde fortjent at vinde, og ét point er ikke nok'.

Hvorfor blev kampen så hård?
'Dommeren tillod meget. Der er ingen anden forklaring. Det kommenterede jeg og så blev jeg vist ud. Det er ikke positivt at der sker sådan noget. Det er dommerens ansvar. Vi mistede selv hovedet og Raphinha lavede en fejl, men det var fordi der forinden var skete mange tid. Dommeren mistede grebet om kampen'.

Kun ét point i ligadebut:
'Getafe fik lov til flere ting end os, men vi startede også sidste sæson med ét point, hvor det sluttede godt'.

Bortdømt straffespark til Araujo:
'Jeg så ikke der var hånd på, på nogen måde. Hvis det ikke er klart, skal man ikke dømme det. Det var noget de fandt på. Jeg kunne ikke lide hvad jeg så i dag. Det var pinligt og latterligt. Jeg forstår det ikke'.

Dommerens præstation:
'Hvis vi gerne vil sælge La Liga til hele verden, er det et pinligt produkt, efter det vi så i dag. Det er normalt at folk vil se fodbold, men i dag var det ikke fodboldkamp'..:FORSIDE:.