fbpx

Xavi: 'Sevilla er et spektakulært hold'

FCBARCELONA.DK - 20.12.21

I morgen aften skal Barca på årets sidste opgave, når de møder Sevilla på udebane. I den forbindelse holdt Xavi pressemøde i dag og her lagde han ikke skjul på, at der venter en svær modstander, men han tror på en sejr.

'Sevilla er et af de store hold, et spektakulært hold, men det handler om tre point, som det gjorde i kampen mod Elche. Vi skal have tre point, uanset hvem modstanderen er' indledte han.

'Det er en god mulighed for os, mod en direkte modstander, som vi er 10 point efter. Vi er på et godt tidspukt hvor spillerne nyder det og tre point vil styrke vores moral yderligere' sagde han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi ellers sagde:

Ter Stegens præstationer:
'Det er i orden at kritisere, men man skal også rose. Det var på en af hans aktioner, at vi vandt over Villarreal, men man lægger mere mærke til målmændenes fejl. Jeg er tilfreds med ham og specielt når han sætter spillet i gang. Kun Neuer er på dette niveau'

Sevillas sæson indtil nu:
'De er i stand til at vinde La Liga, som de også var i sidste sæson. De er kandidat til enhver titel de spiller om'.

Real Madrids forspring:
'De er 16 point foran os og det er et vildt forspring, men der mangler meget af ligaen og vi afskriver ingenting. Det handler om resultater og om gøre det godt og forsvare sig bedre'.

Sergiño Dests situation:
'Hans problemer er fysiske. Uden dem, havde han spillet mere. Han har alvorlige smerter i ryggen. Han føler sig også overbelastet i lægmusklerne og siger, at han ikke har det godt'.

Gavis fremtid:
'Vi skal agere nu og forlænge med ham. Hvis det er nødvendigt, må vi alle til lommerne. Han er vigtig, ligesom Ansu, Pedri og Araujo. Ledelsen arbejder på hans forlængelse'.

Ting  der skal ændres:
'Jeg er stødt på ting med holdet og min opgave er at ændre det. Jeg skal organisere mit arbejde, både i forsvaret og angrebet. I lørdags så man, hvad jeg vil. Vores første halvleg var excetionel og det var ærgreligt, at vi ikke lukkede kampen. Det skal vi forbedre, men vi er inde i en god udvikling'.

// Xavi // Sevilla
.:FORSIDE:.