fbpx

Xavi og Lewandowski vekslede et par ord på Ibiza

Allan Stefan - 01.07.22

// Xavi // Robert Lewandowski

Xavi og Lewandowski mødtes i forgårs tilfældigt på den luksuriøse restaurant, Lío de Ibiza. Her er der forlydender om, at de snakkede sammen et par minutter, hvor polakken fortalte om sit brændende ønske om at spille i Barca.

Xavi er taget til Ibiza for at lade batterierne op inden forberedelserne til næste sæson begynder den 4 juli. Skæbnen ville det, at Robert Lewandowski også befandt sig på den af mange nuværende- og eks-fodboldspilleres foretrukne feriedestination.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den catalanske avis Mundo Deportivo beretter at mødet ikke var planlagt, men der var blot tale om et heldigt sammentræf. Da Barca-træneren og den notoriske målscorer indså, at de befandt sig til samme venue, så de angiveligt deres snit til, at kunne snakke til hinanden frit fra leveren.

Ifølge Mundo Deportivos troværdige øjenvidne, varede samtalen ikke mere end en håndfuld minutter.  Men det var nok til at bekræfte, at der var et gensidigt ønske om at arbejde sammen. Det var efter sigende her Lewandowski understregede over for Xavi, hvor langt han vil gå for at kunne skrive under med Barca. Kort efter sagde de farvel og på gensyn.

Selvom flere medier har været ude og betvivler om mødet onsdag aften overhovedet fandt sted, blev mødet er efterfølgende bekræftet af mediet, Jijantes. Flere vidner og fotos, har sidenhen også bekræftet mødet mellem angriberen og Barca-træneren, blandt andet på fodboldjournalisten Gerard Romeros Twitterprofil - se nedenfor.

 

.:FORSIDE:.