Vidal: 'Jeg håber på at starte mod Atletico'

Kristoffer Hanberg - 23.11.18

// Vidal

En af sæsonens sværeste kampe venter Barca, når de lørsag skal op imod Atletico Madrid på Estadio Wanda Metropolitano. Forud for kampen udtaler Arturo Vidal, at han håber at være en del af startelleveren.

Det er ikke blevet til mange pladser i startopstillingen for Arturo Vidal, siden han tog skiftet til Barcelona. Kun to gange har chileneren figureret i Ernesto Valverdes udvalgte startopstilling i den spanske liga.

Med en karantæneramt Ivan Rakitić håber Vidal dog, at det kan blive til en sjælden startplads, når Barca i weekenden rejser til Madrid for at spille den svære udebanekamp mod Atletico Madrid. 'Jeg håber på at starte mod Atletico, men det er selvfølgelig op til træneren', udtaler midtbanekrigeren ifølge Sport.

Vidal er netop vendt hjem til Barcelona efter en yderst succesfuld landsholdspause, hvor chileneren scorede to mål i storsejren over Honduras. Vidal, der inden skiftet til Barca havde gennemgået en knæoperation, som holdt ham ude i en længere periode, lægger ikke skjul på, at han igen føler sig i god form.

'Jeg føler mig rigtig godt tilpas nu. Jeg er endelig tilbage til at være på 100 procent. I de sidste kampe har jeg spillet mange minutter, scoret mål og jeg har derfor en stor tro på egne evner for øjeblikket. Målene for Chile har også hjulpet på det', lød det selvsikkert fra Barcas nyindkøbte midtbaneprofil.

Ud over målene for Chile er det også blevet til to mål i Barcatrøjen siden skiftet i sommer, hvoraf det ene som bekendt kom i Barcas ydmygelse af Real Madrid på Camp Nou. Her slog Vidal hovedet på sømmet, da han scorede kampens sidste mål til stillingen 5-1.