fbpx

Video: Ter Stegen trænede med på normal vis

FCBARCELONA.DK - 15.01.20

// Ter Stegen // Træning

Der var rigtig gode nyheder da holdet trænede her til formiddag, for Ter Stegen trænede med på helt normal vis og selvom han endnu ikke er klarmeldt, tegner det til en udtagelse til søndagens kamp mod Granada.

Ter Stegen har siddet ude i de seneste par kampe med knæproblemer, men det ser nu ud til at være et overstået kapitel. Efter kun at have trænet delvist med mandag og tirsdag, deltog han på helt normal vis i dag.

Med yderligere tre dage til søndagens hjemmekamp mod Granada, tyder alt derfor på, at det bliver tyskeren der vogter buret, når andalusierne lægger vejen forbi Camp Nou.

Ved træningen fortsatte Arthur med at træne for sig selv, efter at lyskeproblemer har holdt ham ude et stykke tid efterhånden. Todibo var endnu gang fraværende på grund af forhandlinger med Schalke 04 om et skifte. Derudover manglede der også de skadede Suárez og Dembélé.

Træningen blev i øvrigt præget af UEFA's uanmeldte, men rutineprægede, dopingkontrol, hvor Semedo, Rakitic, Busquets, Messi, Lenglet, Wague, De Jong, Pérez og Ansu Fati blev trukket ud til kontrol.

Se her en video fra dagens træning:

 

.:FORSIDE:.