fbpx

Officielt: Sevilla-kampen bliver alligevel udskudt

Anders Lang Jensen - 07.09.21

@ Getty Images
// Sevilla

Der har været sat spørgsmålstegn ved Barcas udekamp mod Sevilla i den kommende weekend, eftersom klubberne har ønsket at rykke opgøret grundet en sydamerikanske VM-kvalifikation, hvorfra flere spillere vender sent hjem

Det spanske fodboldforbund RFEF har indtil nu afvist at rykke opgøret, som ellers har været ønsket fra La Liga, Barca, Sevilla, og de to øvrige hold Villarreal og Alaves, der også skulle have spillet lørdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen


Problemet ligger i, at Sevilla og Villarreal, ligesom Barca, skal spille Champions League tirsdag. Derfor kunne deres ligakampe ikke rykkes til søndag, da det ville give for kort tid til restitution i den anden ende.

Den spanske sportsdomstol, CSD har dog nu givet La Liga og klubberne medhold i sagen, hvor det spanske fodboldforbund altså må indse, at opgøret ikke skal afvikles lørdag aften, men i stedet på et senere tidspunkt, hvor der er plads i kampkalenderen.

Sportsdomstolen meddeler dog stadig, at det spanske fodboldforbund nu kan appellere afgørelsen, men som det ser ud lige nu, så udsættes Sevilla-Barca. Det betyder, at Barcas kommende kamp er tirsdag i næste uge mod Bayern München.

.:FORSIDE:.