Officielt: Forhandlinger om lønnedgang brudt sammen

FCBARCELONA.DK - 11.11.20

© FC Barcelona

Her til aften udsendte Barca en nedslående melding om, at det ikke er lykkes at nå til enighed med spillerne om en lønnedgang. Det er aftalt at tage en tænkepause og mødes igen den 23. november.

'Her den 11. november, efter en række intense møder og opslidende forhandlinger, betragter parterne perioden med møder for afsluttet, uden at være kommet frem til en aftale' lyder det fra Barca i den officielle udmelding.

'For at løse de alvorlige økonomiske problemer som følge af Covid-19 pandemien, der mindsker klubbens indtægter med mere end 300 mio. euro, er det nødvendigt at tilpasse lønningerne med 191 mio. euro. Der har været velvilje til en forståelse fra begge sider og mange forhindringer er overkommet' fortsætter klubben.

'Begge parter har aftalt, at tage en pause frem til den 23. november for at reflektere over, om man alligevel kan acceptere de ting der har været på bordet' lyder det videre.

'Vi er meget bevidste om den utrolige betydning det vil have, at vi i fælles forståelse løser denne komplekse situation. Derfor må klubben acceptere ikke at kunne nå sin målsætning, mens de professionelle spillere må bidrage med mere end de ønsker' fortsætter udmeldingen.

'Vi håber at denne reflektionsperiode bærer frugt, for hvis det beklageligvis ikke bliver sådan, kan vi ikke flygte fra vores ansvar omkring at tage en beslutning der er essentiel for klubben' afslutter man.

.:FORSIDE:.