Dembélés mål nomineret til rundens bedste

Kristoffer Hanberg - 20.09.18

Barca indledte Champions League med en overbevisende 4-0 sejr over PSV. Til trods for, at Messis hattrick løb med størstedelen af overskrifterne, scorede Dembélé et drømmemål, som nu er nomineret til rundens bedste.

Denne sæsons udgave af Champions League blev for alvor skudt i gang, da Barca tirsdag aften tørnede sammen med PSV i en kamp, som så de catalanske giganter udspille hollænderne med 4-0 på Camp Nou.

Målene blev scoret af Messi og Dembélé, hvoraf førstenævnte stod for tre ud af fire. Til trods for, at Messi stod for størstedelen af målene, var det nok Dembélés der var det flotteste, selvom Messi scorede et formidabelt mål på frispark.

Det gjorde Barcas unge franskmand, som efter en flot dribletur hamrede bolden i netmaskerne til stillingen 2-0. Målet fik Camp Nous tilskuere til at tabe kæben, og ikke uden grund er det da også derfor blevet nomineret til denne Champions League-rundes bedste mål.

Dembélé fik en problematisk start på karrieren i Barca, da han efter en længere skadesperiode havde svært ved at finde fodfæste. Den driblestærke kantspiller har dog fået vendt om på tingene efter sommerferien, hvor han har scoret imponerende fem mål i seks kampe.

.:FORSIDE:.