Dembélé gjorde comeback mod Getafe

Theis Brandt - 12.02.18

Barcas storindkøb i sommer, Ousmane Dembélé, gjorde igen comeback for Barca mod Getafe. Den unge franskmand har været skadet siden den 14 januar, hvor han fik en forstrækning i udekampen mod Real Sociedad.

Det unge stortalent, Dembélé, har bestemt ikke fået nogen let start i Barca. I efteråret blev han skadet i udekampen mod Getafe, og i starten af januar gjorde han comeback i udekampen mod Celta Vigo i Copa del Rey. Herefter gik der ikke mere end halvanden uges tid, inden den unge franskmand fik en forstrækning i udesejren mod Real Sociedad.

Efter lidt under en måneds skadepause gjorde Dembélé comeback i søndagens opgør mod Getafe. Her blev franskmanden skiftet ind efter 60 minutters spil, i stedet for en meget anonym Paco Alcácer. Det var tydeligt, at Dembélé ikke var helt oppe i gear, men samtidig meget ivrig efter at bevise sig. Han var dog lige ved at stå for en fremragende assist til Suárez, som dog måtte se sit forsøg reddet af en velspillende Guaita i udeholdets mål.

Forhåbenlig kan Dembélé holde sig skadesfri fremover, for det er tydeligt, at kontinuerligt spilletid er altafgørende for, at den unge franskmand kan blive spillet ind på holdet.

.:FORSIDE:.