Avis: PSG overvejer at sælge Neymar

Magnus Wind - 23.11.20

© Getty Images

Paris Saint-Germain arbejder på, at forlænge kontrakterne med både Neymar og Kylian Mbappé. Økonomisk kan dette dog blive svært, så franskmændene overvejer angiveligt, at sælge brasilianske Neymar. 

Mange Barca-fans ønsker sig, at catalanerne henter Neymar tilbage til klubben. Hvis man skal tro de seneste skriverier i den franske presse, så er der gode nyheder for fansene. Paris Saint-Germain vil gerne forlænge kontrakterne med både Neymar og Kylian Mbappé, men dette kan blive en økonomisk udfordring. 

Ifølge avisen L'Equipe, så er Mbappé franskmændene førsteprioritet. Det betyder, at PSG angiveligt overvejer, at sælge Neymar, da det kan blive svært at forlænge med begge spillere på samme tid. Den franske klub har indledt snakken om en kontraktforlængelse med Neymars bagland, men brasilianeren er dog usikker på, om han skal fortsætte hos PSG. Offensivspillerens kontrakt udløber i sommeren 2022, så et salg efter denne sæson er muligt. 

Tidligere har rygterne i den catalanske presse gået på, at flere af de mulige kandidater til det kommende præsidentvalg i Barca, eftersigende har forhørt sig hos Neymar. Kandidaterne skulle være interesseret i, at høre om brasilianerens fremtidsplaner eventuelt er, at vende tilbage til den catalanske klub.

Det sidste ord er helt sikkert ikke skrevet i transfer-sagaen omkring Neymar, men set ud fra de økonomiske realiteter i Barcelona lige nu, ligner det en noget svær opgave af løse, hvis muligheden skulle opstå.

.:FORSIDE:.