Avis: Barca parat til at sælge Ousmane Dembélé

Magnus Wind - 02.08.20

© Getty Images

Efter Ansu Fatis gennembrud i denne sæson, er Barcas sportslige ledelse ikke længere sikker på, at Ousmane Dembélés fremtid er i klubben. Angiveligt er catalanerne nu parat til at kigge på eventuelle bud på franskmanden. 

Forventningerne til Ousmane Dembélé var store, da Barca i 2017 hentede kantspilleren i Dortmund for 138 mio. euro. Mange skader og en til tider uprofessional livstil udenfor banen, har dog gjort tilværelsen i den catalanske klub udfordrende.

I denne sæson har franskmanden blot medvirket i ni kampe, og med Ansu Fatis gennembrud, er Barcas sportslige ledelse ikke længere overbevist om, at Dembélés fremtid ligger hos catalanerne. Ifølge avisen Sport, så er klubben nu villig til, at kigge på eventuelle bud, der måtte komme på franskmanden. Avisen melder, at Barca er parat til at sælge kantspilleren, hvis salget kan indbringe størstedelen af købssummen fra 2017. En lejeaftale med en inkluderet obligatorisk købsklausul kan dog også komme på tale. 

Dembélés skadeshistorik samt det faktum, at klubben eftersigende skulle have en større tro på Fatis fremtid end på franskmandens gør, at den sportslige ledelse er parat til at sige farvel til Barcas nr. 11.

.:FORSIDE:.