Avis: Barca er ikke tilfreds med Samuel Umtiti

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.11.19

© Getty Images

De seneste sæsoner har det ikke kørt på skinner for Samuel Umtiti, som har det svært i Barca. Nu forlyder det i catalanske medier, at Barca ikke er tilfreds med den franske forsvarsspiller.

Da Umtitis knæproblemer startede for to sæsoner siden ønskede man fra Barcas side at få franskmanden opereret, men det afviste Umtiti selv, da han dermed med stor sandsynlighed ville gå glip af VM slutrunden i Rusland på grund af en lang genoptræning.

Umtiti trodsede Barcas anbefalinger og fik i stedet en lidt anderledes slags behandling - netop så kan kunne være med til VM. Under VM spillede Umtiti på et højt niveau, men med smerter i knæet, og det gav bagslag i sidste sæson.

Ifølge den catalanske avis Sport er Barca bekymrede for de med Umtiti kommer til se en lignende situation, som de så med Thomas Vermaelen, som konstant var skadet. Catalanerne er heller ikke tilfredse med ham, fordi han ikke lyttede til lægerens anbefaling om at blive opereret.

Igen i denne sæson har Umtiti haft problemer med skader og bliver det ikke snart bedre kan det ende med et salg af forsvarsspilleren. Barca forsøgte allerede at sælge ham sidste sommer, men det mislykkedes på grund af hans fysiske tilstand.

Det er endnu ikke kommet frem hvorfor Umtiti ikke var med mod Cartagena onsdag aften.

.:FORSIDE:.