Alba: 'Vi mangler at kunne lukke kampene tidligere'

FCBARCELONA.DK - 21.10.21

// Jordi Alba // Dynamo Kiev

Jordi Alba glædede sig over holdets anden sejr i træk, da han udtalte sig efter 1-0 sejren over Dynamo Kiev. Han ærgrede sig samtidig over, at Barca ikke lykkedes at lukke kampen, så det ikke var blevet spændende til sidst.

'I første halvleg kunne vi have scoret mere end det ene mål. I anden halvleg skabte vi hverken noget farligt eller chancer. Her var vi ikke gode. Vi mangler at kunne lukke kampene og holde samme intensitet. Det opnår man kun gennem hårdt arbejde og ved at spille godt' indledte han.

Alba blev bedt om en kommentar til Piqués mål, som han selv lagde op til. 'For en forsvarsspiller scorer han mange mål, men i dag lagde jeg også en sukkerbold til ham. Jeg sagde til ham, at han burde takke mig' kom det med et stort smil.

I slutfasen af kampen så man Alba humpe lidt og det blev han bedt om at forklare. 'Min fod var helt følelsesløs, for jeg blev trådt på storetåen. Det er helt sikkert ikke alvorligt, men noget er der galt' sagde han.

Til sidst så Alba frem mod søndagens Clásico.'Det er en vigtig uge for os og lige nu har vi en god fornemmelse. Vi har spillet to rigtig gode kampe og det hjælper os til at vokse som hold. Vi forventer en meget svær kamp mod Real Madrid, men vi håber at kunne give tilhængerne noget at glæde sig over' afsluttede han.