fbpx

86.422 tilskuere skabte en flot ramme på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 25.10.21

// Camp Nou // El Clásico

Da spillerne gik på banen i går til El Clásico, blev de mødt af en flot tifo fra tusinder af Barca-fans. Efter et par kampe med et halvfyldt Camp Nou, mødte 86.422 fans frem for at støtte holdet i kampen mod Real Madrid.

Til kampene tidligere denne uge mod Valencia og Dynamo Kiev, var der kun halvfyldt på Camp Nou, der igen må fyldes 100% efter at alle corona-restriktioner er ophævet. På Camp Nou er der plads til næsten 100.000 tilskuere.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går til El Clásico var opbakningen helt anderledes, for det officielle tilskuertal lød på 86.422. De gav holdet en flot opbakning lige fra første minut og det holdt hele kampen igennem.

Det flotte fremmøde er dog samtidig det laveste antal tilskuere til en Clásico i mange år på Camp Nou, når man lige ser bort fra sidste sæson, hvor der ikke måtte lukkes tilskuere ind.

De to foregående sæsoner, altså inden corona, lå tilskuertallet lige over de 93.000 og tidligere år har man være tæt på fuldt hus.

At man ikke kunne fylde Camp Nou i går skyldes to faktorer - dels af risikoen for corona fortsat holder nogle fans hjemme, dels at stemningen blandt tilhængerne er noget mat denne sæson, efter alle de problemer som klubben oplever, både på og udenfor banen.

.:FORSIDE:.