Video: Stjernespækket besøg ved træningen

Rune Stentoft - 18.05.17

Efter tre fridage, som Luis Enrique havde givet spillerne, vendte de tidligere i dag tilbage til træningen, for at forberede den sidste og afgørende kamp i ligaen mod Eibar, hvor der var fornemt besøg.

Torsdag trak catalanerne igen i arbejdstøjet oven på tre fridage, som spillerne havde fået af Luis Enrique efter weekendens 1-4 sejr over Las Palmas. Her trænede alle tilgængelige førsteholdspillere med sammen med ligadebutanten, Marlon, fra Barca B. Piqué, som har døjet med en mavevirus, trænede ikke med og det samme var tilfældet for Mascherano, som i weekenden pådrog sig en skade i opvarmningen inden kampen mod Las Palmas.

Fokus blev rettet på den sidste kamp i ligaen, som er på hjemmebane mod Eibar på søndag. Samtidig skal Real Madrid på besøg hos Málaga og hvis andalusierne kan besejre madrilenerne, så vinder Barca mesterskabet.

Selvom Messi, Suárez og Neymar og de andre Barca-spillere dagligt træner på Ciutat Esportiva var der ekstra meget stjernestøv over træninganlægget ved dagens træning, da der var besøg fra den mangedobbelte verdensmester i Formel 1, Sebastian Vettel, og den tidligere Barca-spiller, Abelardo, der sammen overværede noget af træningen.

terstegen33

Se en video fra dagens træning her:

Relaterede artikler:

Related Articles
.:FORSIDE:.