FCBARCELONA.DK - 19.06.21

// Lionel Messi // Argentina // Copa America

Argentina hentede en vigtig 1-0 sejr i nat over Uruguay ved gruppespillet i Copa América. Kampens eneste scoring kom tidligt i kampen og her var Messi ophavsmanden til målet. Araujo kom ikke i aktion for Uruguay.

Efter 1-1 i første gruppekamp mod Chile, havde argentinerne brug for alle tre point mod Uruguay, hvis de ikke skulle komme i problemer i gruppespillet. Det så på forhånd ikke nemt ud, for Uruguay er blandt turneringens stærkeste mandskaber.

Leo Messi startede naturligvis inde i opgøret og det samme gjorde hans nære ven og tidligere klubkammerat i Barcelona, Luis Suárez, for Uruguay, hvor Ronald Araujo modsat måtte tage plads på bænken. Her så han til gennem alle 90 minutter.

Argentina lagde bedst ud og skabte straks muligheder, blandt andet med et godt forsøg af Messi. I det 12. minut tog Argentina et kort straffespark, hvor Messi snød sin direkte modstander og lagde bolden ind over. Her stod Rodríguez klar ved fjerneste stolpe og headede bolden i nettet i til 1-0.

Argentina fortsatte med at dominere i første halvleg, men uden at spillet for alvor foldede sig ud. Heller ikke Uruguay kunne få det til at fungere optimalt. Anden halvleg blev en noget tam affære hvor Uruguay forgæves forsøgte at skabe noget, mens argentinerne koncentrerede sig om de defensive pligter.

Både Leo Messi og Luis Suárez spilede samtlige 90 minutter. Messi og Argentina spiller sin næste kamp natten til tirsdag dansk tid, hvor Paraguay er modstanderen.