Verratti åben over for skifte til Barca

FCBARCELONA.DK - 16.02.17

Marco Verratti er gentagende gange blev sat i forbindelse med Barca og nu åbner italieneren selv op for et skifte til den catalanske storklub. Midtbanespilleren udtaler i et interview, at enhver spiller vil spille for Barca - verdens bedste klub.

Verratti blev af den spanske avis AS spurgt til muligheden for at forlade Saint-Germain til fordel for Barca og her holdt italieneren sig ikke tilbage. Selvom jeg er i et fantastisk projekt lige nu og føler mig hjemme, så ville enhver spiller gerne spille for Barca. De er stadig det bedste hold i verden. De har de tre bedste spillere i angrebetm, samt Iniesta. Iniesta, Messi og Neymar kan skabe en situation på et sekund" sagde han.

Herefter blev Verratti spurgt til hans beundring af Xavi og sammenligningen mellem de to. "Xavi er den bedste midtbanespiller der nogensinde har eksisteret. Han startede sin karriere længere tilbage på banen, men rykkede langsomt fremad i takt med, at Barca vandt det hele. Alle hold i verden ville kunne mærke at miste Xavi og det har man også kunne mærke i Barcelona" forklarede han.

"Det er en kæmpe ære at blive sammenligning med en spiller som Xavi. Og at en klub som Barca viser interesse for dig gør en meget stolt og får dig til at arbejde hårdere. Jeg kan dog ikke bruge min energi på at tænke på fremtiden, så lige nu fokuserer jeg kun på i dag og i morgen" sagde Verratti til slut.

Netop på midtbanen har Barca haft store problemer i denne sæson, hvor spillere som André Gomes, Denis Suárez og Rafinha endnu ikke har indfriet de høje forventninger. Derfor drømmer mange Barca-tilhængere da også om, at man på Camp Nou henter netop Verratti til sommer til den catalanske midtbane, hvor han vil skulle spille sammen med Busquets og Iniesta.

.:FORSIDE:.