Valverde: "Vigtigt at lægge ud med en sejr"

FCBARCELONA.DK - 13.09.17

Ernesto Valverde var særdeles tilfreds, både med holdets indsats og resultatet, da han holdt pressemøde efter 3-0 sejren over Juventus. Han glædede sig over, at indlede gruppespillet med en sejr.

"Vi tillægger denne sejr stor værdi, specielt når det handler om at komme videre. Vi spillede mod en af sidste sæsons finalister, hvor vi holdt målet rent og scorede tre mål. Det er vigtigt, at lægge ud med en sejr i gruppespillet" udtalte han.

Barca havde svært ved at skabe noget i første halvleg, men Valverde var alligevel tilfreds med sine spillere. "Vi spillede en god kamp og havde tålmodighed til både at erobre bolden og skabe noget. Det var som et marathonløb og ingen kunne vide, hvornår kampen ville åbne op. Det hele ændrede sig, da Messi scorede" fortsatte han.

Ousmane Dembélé kom ikke til at spille nogen stor rolle, men det bekymrer ikke Valverde. "Det er klart, at han stadig har brug for at forbedre sig, men han arbejdede godt og han skal nok finde ind på holdet lidt efter lidt" fortsatte han.

Messi scorede hattrick mod Espanyol og lørdags og så de to mål mod Juventus. "Når Messi får bolden ved du, at der altid kan ske gode ting for holdet. Det var svært for mig, da han var modstander, men nu kan jeg kun nyde det. Han deltager i det hele" afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.