Valverde: 'Vi spillede en god kamp'

FCBARCELONA.DK - 08.12.19

// Valverde // Mallorca

Det var en tilfreds Barca-træner der holdt pressemøde efter 5-2 sejren over Mallorca. Han roste Suárez' scoring med hælen og fremhævede også Rakitic' og De Jongs indsats i opgøret.

'Det var en aften hvor vi fandt hinanden godt. Man fortstår hinanden bedre som kampene skrider frem. I starten af sæsonen var Leo og Suárez skadet, men nu finder alle bedre sammen' indledte han.

'Vi skabte mange chancer i første halvleg og lukkede et mål ind. Man skal altid være opmærksomhed, men samlet set spillede vi en god kamp. Når tingene fungerer og du kan se at det kører, forsøger du at skabe mere' sagde han videre.

'Det er tredje gang vi spiller 5-2 på hjemmebane. Det er ikke normalt at gentage sådan et resultat. Jeg bryder mig ikke om at lukke mål ind og i første halvleg kunne vi have scoret en masse mål' fortsatte Valverde.

Her er hvad Barca-træneren ellers kommenterede:

Suárez' scoring med hælen:
'Jeg blev overrasket over situationen. Jeg troede han ville spille videre til en holdkammerat, så jeg blev overrasket, men det var et ekstraordinært mål'.

Rakitic' betydning for holdet:
'Resutaterne taler for sig selv og det gør spillet også. Han er vigtig og bidrager med meget, hvilket er godt for os. Han hjælper rigtig meget. Han yder på et højt niveau og er meget professionel'.

Indtrykket af Frenkie de Jong:
'Vi er meget tilfredse med ham og den indstilling han har til spillet og hans evne til at generobre bolden. Det er en god sæson for ham og det kan ses på resultaterne. Han kunne være mere målfarlig og det er noget vi beder ham om'.

Aleñá fik sjælden spilletid:
'Aleñá har arbejdet godt lige fra starten af. Det er en spiller som jeg kan lide. Han placerer sig godt og kan både angribe og forsvare. Der kommer flere kampe'.