Valverde: "Vi holder øje med transfermarkedet"

FCBARCELONA.DK - 17.07.17

Ernesto Valverde holdt mandag sit første pressemøde som Barca-træner og her blev han som ventet bombarderet med spørgsmål om mulige nye spillere - ikke mindst Paulinho og Verratti.

Forstærkninger:
"Jeg tror ikke, at dette pressemøde er det rigtige sted til at tale om spillere, som ikke spiller i Barca. Det er klart, at vi holder øje med transfermarkedet, men vi har allerede en fantastisk trup. Jeg er glad for det hold jeg har nu. I den tekniske stab har vi en åben dialog om, hvad der eventuelt kunne forstærke os, men det er svært med de gode spillere vi allerede har. Vi har dog helt frem til den 31. august, før vi kan betegne truppen som endelig. Meget kan ske".

De første dage:
"Jeg er meget glad og tilfreds med min start som Barca-træner. Spillerne er glade og ser meget motiverede ud. Det er den bedste nyhed for mig. Nu skal de i de kommende uger tilbage i den bedste fysiske form og sammen skal vi justere og forberede os til når det går løs. Jeg er har rigtig god følelse".

Om Marco Verratti:
"Min tanke er at arbejde med dem jeg har. Der er mange spillere der vil hertil og jeg ønsker det bedst mulige hold, men det bliver svært at forbedre det vi allerede har".

Messi:
"Han er en unik spiller. Han får en rolle hvor han kan bruges på alle positioner og det vil han helt sikkert gøre godt. Uanset hvor han spiller på banen, vil det munde ud i afgørende situationer".

Neymar:
"Han kan spille på flere positioner, men har sit udgangspunktan på venstrekanten, mens det er anderledes på det brasilianske landshold. Jeg synes han gør godt, uanset hvor han spiller".

Deulofeu:
"Han er ved at komme sig over sin skade. Det er en spiller som vi mener kan hjælpe os denne sæson".

Om rygterne om at Rakitic eller Gomes kan indgå i en byttehandel med Verratti:
"Det er to af mine spillere og de indgår i mine planer".

Paulinho:
"Som jeg sagde før, er Barca altid opmærksom på transfermarkedet og det er svært at forbedre truppen. Der nævnes altid mange navne og sommeren er lang. For mig er det vigtigst, at spillerne yder det maksimale".

Sergi Roberto:
"Han er naturlig midtbanespiller, der også kan spille back. Det er meget positivt, at være alsidig. Det hele vil afhænge af hans præstationer".

Om konkrete ønsker om forstærkninger:
"Vi taler selvfølgelig om det, men jeg har endnu ikke bedt om en konkret spiller. For mig er de bedste spillere dem vi allerede har".

Om Iniestas rolle på holdet:
"Det er for tidligt at tale om det. Det vigtigste er at han er glad og derefter må vi se hvordan sæsonen forløber. Han er en spiller på et højt niveau, som man får svært ved at finde andre steder".

Om hvilket system han vil benytte:
"Det er klart, at det spiller ind, at dette er Barca. Det kan være vi introducerer nogle varianter, men der vil ikke ske de store forandringer".

 

.:FORSIDE:.