fbpx
Annonce

Tilhængerne på Camp Nou krævede Bartomeus afgang

FCBARCELONA.DK - 23.02.20

// Bartomeu // Eibar


Der var meget at glæde sig over for tilskuerne på Camp Nou i går, da Eibar blev besejret med 5-0. De fik dog samtidig ytret deres utilfredshed med klubbens ledelse og krævede præsident Bartomeus afgang.

Det var især lige op til kampen at Bartomeu måtte erkende, at han ikke er en populær mand hos rigtig mange af klubbens fans. Det er primært beskyldningerne om smædekampagner på de sociale medier, der fik en stor del af de små 67.000 tilskuere i går på Camp Nou, til at ytre sin utilfredshed.

De hvide lommetørklæder kom frem, et tegn på utilfredshed og samtidig kunne man høre tilråbet 'Bartomeu dimisio' - Bartomeu gå af, noget som Barca-præsidenten ikke kunne undgå at høre. Også under kampen måtte Bartomeu stå for skud i flere tilfælde.

Den aktuelle sag med de påståede smædekampagner har for alvor øget kritikken på Bartomeu, der i forvejen er blevet kritiseret for sin ledelse af klubben på det seneste, ikke mindst på grund af den noget kaotiske vinter med trænerskiftet hvor Xavi var i spil og samtidig problemerne i transfervinduet.

.:FORSIDE:.