Ter Stegen var på ny afgørende for Barca

FCBARCELONA.DK - 26.02.20

// Ter Stegen // Napoli

Barca kunne tage hjem fra Napoli i går med et acceptabelt 1-1 resultat, men det kunne være gået galt, hvis det ikke havde været for et par meget vigtige aktioner af Ter Stegen, der endnu en gang blev afgørende.

Ter Stegen måtte hoppe lidt på stedet og svinge med armene det meste af første halvleg for at holde sig varm, da han stort set intet havde at lave. Barca var på bolden det meste af tiden og Napoli koncentrerede sig om at forsvare sig.

Efter en halv time var Napoli nærgående for første gang, da en grim fejl af Junior solgte forsvaret, så Mertens flot kunne sende bolden ind bag Barca-keeperen, der var prisgivet i situationen og intet kunne stille op.

I anden halvleg blev det anderledes. Her åbnede kampen op og Barca lykkedes med at få udlignet. Det fik Napoli til at reagere og det var kort efter Griezmanns udlignende mål, at Ter Stegen kom på hårdt arbejde.

Først blev Piqué og Vidal tørret af Insigne, der bragte sig selv komplet fri i feltet, men her kom Ter Stegen godt ned og fik afværget en italiensk føring.

Der gik blot et par minutter, inden at Barca-forsvaret igen blev udspillet, denne gang efter en stor fejl af Busquets. Det gav Callejón en helt åben mulighed, hvor de mange napolitanere på Stadio San Paulo nok så bolden på vej i nettet. Ter Stegen kom dog hurtigt ud og gjorde sig bred og fik flot afværget den oplagte mulighed.

Barca slap med skrækken i de to situationer, hvor Ter Stegen endnu en gang kom holdet til undsætning med et par vigtige aktioner, noget som man har set flere gange i løbet af sæsonen.

Der er ingen tvivl om, at den tyske keeper har en stor andel i, at Barca fører ligaen og fortsat er godt med i Champions League.