Ter Stegen på vej mod sin dårligste sæson i ligaen

FCBARCELONA.DK - 04.07.20

// Ter Stegen

Ter Stegen har netop sat personlig rekord i ligaen for flest minutter i træk uden at lukke mål ind, men det ændrer ikke på, at denne sæson tegner til at blive hans dårligste i ligaen. Ingen kritiserer dog tyskeren, snarere tværtimod.

I alt fem kampe i træk holdt Ter Stegen buret rent og han satte dermed personlig rekord med 499 minutter i streg uden at lukke mål ind. Senere kom 2-2 kampene mod Celta og Atlético Madrid.

I alt har Ter Stegen lukket 33 mål ind i denne sæsons La Liga, hvor han kun er gået glip af en enkelt kamp, nemlig lokalopgøret mod Espanyol, hvor Neto var med til at spille 2-2 i årets første kamp i januar måned.

De 33 mål er samme antal som i sæsonen 2016/17, der indtil nu er den sæson, hvor der er scoret mest på den tyske keeper i ligaen. Der resterer stadig fem kampe, så det tegner til at blive den dårligste sæson for Ter Stegen, da det næppe lykkes for Barca at holde buret rent i de resterende opgør.

Trods den kedelige rekord er der ingen der klandrer Ter Stegen noget, for han har holdt et højt niveau gennem hele sæsonen, med mange afgørende redninger. Uden hans præstationer, var der blevet scoret mange flere mål mod catalanerne denne sæson.

I stedet viser de mange mål at holdets defensiv har oplevet store problemer, hvilket man har fået bekræftet i de to seneste kampe, hvor der altså er lukket i alt fire mål ind.