Spillerreaktioner efter sejren over Valencia

FCBARCELONA.DK - 20.03.17

Barca-spillerne var tilfredse med sejren og de tre point, da catalanerne søndag aften slog Valencia hjemme på Camp Nou med 4-2. Efter opgøret talte flere af spillerne med pressen og du kan læse deres udtalelser her.

Iniesta:
"Jeg synes, at vi spillede en god kamp. Vi havde kontrol over kampen og de var heldige at score to mål på en dødbold og et kontraangreb. På trods af, at vi lukkede to mål ind, så er jeg tilfreds med hvad jeg så. Vi spillede med stor fart i angrebet og skabte en masse chancer. Vi burde have scoret mange flere mål, men sådan gik det ikke".

"Jeg er meget glad for, at Gomes fik scoret, som jeg også er det når alle mine andre holdkammerater scorer. Vi skal hjælpe hinanden, for sammen kan vi gå hele vejen. Vi har stadigvæk chancer i ligaen og vi skal hele tiden være klar, hvis Real Madrid smider point" sagde Iniesta.

Umtiti:
"Jeg er glad for igen at have hjulpet holdet til en sejr. Det er ekstra spændende når vi spiller 3-4-3, for her bliver vi mere udsatte i forsvaret. Det er dog stadig nyt for os og derfor skal vi arbejde på at finjustere spillet og formationen. I dag var det vigtigt, at vi efter nederlaget til Deportivo fik en sejr".

Neymar:
"Vi er alle meget glade og tilfredse med dagens sejr. Vi viste flot spil og spillede generelt en rigtig god kamp. Nu gælder det om at fortsætte med at forbedre os, så vi kan kæmpe med om alle titlerne".

Piqué:
"Vi er et offensivt spillende hold og med 3-4-3 skal vi virkelig løbe meget i forsvaret. Man skal virkelig være speciel for at være forsvarsspiller i Barca, for hvert minut er forbundet med en stor risiko. Vi skal fortsat vokse med den nye formation og rette tingene til".

"Vi er meget glade for André Gomes' første mål. De personer der pifter af ham bør blive hjemme. Det hjælper hverken ham eller os. Det er uacceptabelt. En ting er, hvis folk er utilfredse med en når man laver en fejl på banen, men at pifte af ham inden han kommer ind er forkasteligt".

.:FORSIDE:.