Spiller Dembélé fra start mod Juventus?

Nikolaj Låge Petersen - 12.09.17

Ifølge det catalanske medie Sport er Ernesto Valverde så imponeret over Ousmane Dembélés fysiske tilstand, at han kraftigt overvejer at bruge franskmanden fra start i Champions League-opgøret mod Juventus. 

At Dembélé er i god fysisk form er ellers ingen selvfølge. Hans sidste tid i Dortmund var turbulent grundet hans stærke ønske om at skifte til Barcelona, og derfor trænede han ikke med det tyske mandskab i den sidste tid, mens de to klubber forhandlede. Alligevel har Dembélé tilsyneladende formået at holde sig i så god form, at Valverde allerede på nuværende tidspunkt overvejer at benytte ham i startopstillingen.

Som tidligere beskrevet her på fcbarcelona.dk fikDembélé da også en lovende debut, da han fik de sidste 25 minutter på banen mod Espanyol i lørdagens kamp. Her viste den unge franskmand flere prøver på sine tekniske kvaliteter og bidrog bl.a. med en flot assist til Luis Suarez. Dette fik selvsagt mange til at gætte på, at Dembélé muligvis kunne være at finde i startopstillingen mod Juventus, men det er alligevel imponerende, at den blot 20-årige franskmand så hurtigt har vænnet sig til omgivelserne i Barcelona, at Valverde overvejer at spille ham fra start så kort tid efter ankomsten fra Dortmund.

En anden oplagt mulighed til kampen mod Juventus er, at Valverde igen foretrækker at benytte Gerard Deulofeu i angrebet ved siden af Suárez og Messi. Dette scenarie vil give Dembélé en joker-rolle i stil med den han havde mod Espanyol, hvor kampen dog reelt var afgjort da han kom på banen.

Uanset hvad Valverde foretrækker til opgøret mod Juventus, er det positivt, at Dembélé er i så god fysisk form, at han er klar til at starte inde. Dermed har den spanske træner mange muligheder forud for den vigtige Champions League-kamp, alt efter hvilken taktisk tilgang han foretrækker. Der er dog ingen tvivl om, at mange Barca-fans håber at se det franske nyindkøb starte inde.

.:FORSIDE:.