fbpx
Annonce

Slår Messi Pelés scoringsrekord i aften?

Jacob Møller Nielsen - 05.12.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Lionel Messi har siden sin debut for førsteholdet scoret mål på samlebånd i Barca. Den lille magiker er nu kun to mål fra at tangere Pelés scoringsrekord, og spørgsmålet er, om det kan ske i aften?

Messi og mål. De to ord nævnes bindes naturligt sammen. Faktisk er det i alt blevet til hele 641 af slagsen indtil videre som spiller for FC Barcelona, og det er rekordhøjt. Alligevel er Messi fortsat overgået af en enkelt spiller, nemlig Pelé, når det gælder flest scoringer for samme klub.

Men det faktum kan måske ændre sig i aften. Messi er nemlig kun to mål fra at tangere Pelés scoringsrekord, som altså lyder på svimlende 643 mål i alt for en enkelt klub; Santos.

Når Barca i aften træder på banen, så står holdet overfor oprykkerne fra Cádiz, og her er der gode muligheder for Messi til at gøre sit indtog på rekorden som den mest scorende spiller for en enkelt klub nogensinde. Med to mål tangerer Messi altså rekorden, mens Barcas 10'er vil snuppe rekorden for sig selv, hvis det bliver til et hattrick i aftenens kamp.

Udover at være en uhyre vigtig kamp for klubben for ikke at komme længere bagud i ligaen, så er der altså også noget på spil for Messi i aftenens opgør. Med en oplagt Messi på banen vil det ikke være usandsynligt, at Messi senere i aften kan kalde sig den mest scorende spiller for samme klub.

 

.:FORSIDE:.