Sky: Coutinho er kommet med 'transfer request'

FCBARCELONA.DK - 11.08.17

 

Efter Liverpools klare udmelding om, at man ikke vil sælge Coutinho, har brasilianeren nu ifølge Sky Sports taget det drastiske skridt, at fremkomme med en ’transfer request’, hvor han beder klubben om at rejse.

Er der hold i nyheden fra Sky Sports, har Coutinho tænkt sig at kæmpe hårdt for at komme til Barca. Liverpool har afvist enhver forhandling og det har fået den brasilianske midtbanespiller til at reagere.

Han har angiveligt indleveret en såkaldt ’transfer request’ til Liverpool, hvor han specifikt beder sin klub om, at lade ham skifte til Barca. Målet er, at få englænderne til forhandlingsbordet. Det er den eneste måde, han kan lægge pres på sin klub.

En ’transfer request’ er mest en formel handling der ikke tvinger Liverpool til noget som helst. Modsat er det et klar udmelding om, at Coutinho ikke ønsker at blive i klubben. Når en spiller kræver at komme væk, kan det blive svært at se idéen i, at holde på ham mod hans vilje. Derfor er det ikke usandsynligt, at der nu kommer gang i reelle forhandlinger mellem Barca og Liverpool.

Liverpool har hele vejen holdt fast i, at man ønsker at beholde Coutinho, hvilket har glædet klubbens fans. Med brasilianerens ’transfer request’ kan Liverpool nu 100% give skylden for klubskiftet til Coutinho selv.

 

.:FORSIDE:.