Setién: 'Det er et godt resultat til returkampen'

FCBARCELONA.DK - 26.02.20

// Napoli // Setien

Quique Setién var tilfreds med resultatet, da han udtalte sig efter 1-1 kampen mod Napoli. Han fremhævede at holdet udviste tålmodighed mod et hold, der lukkede af foran eget felt.

'Det er et godt resultat i betragtning af, at vi spiller resturkamp på hjemmebane. Vi havde svært ved at skabe målchancer og det var en lige kamp, så jeg synes resultatet er retfærdigt' indledte han.

'Vi havde kontrollen, men i første halvleg forsvarede de sig godt og de udnyttede den eneste chance de havde. Vi manglede skarphed til at komme gennem deres forsvar, men anden halvleg var anderledes. Her fik vi mere plads og kunne gøre mere skade på dem. 1-1 er et fint resultat inden returkampen' fortsatte han.

'De forsvarede sig med ti mand foran eget felt. Vi fik ikke skabt det vi ønskede, men vi vidste det handlede om at være tålmodige. Jeg frygtede deres kontraspil, men det løste vi godt og vi fik generobret bolden meget hurtigt' sagde han videre.

Her er hvad Barca-træneren ellers kommenterede:

Busquets og Vidal ude i returkampen:
'Busquets fik sit tredje gule kort og vi kan heller ikke bruge Vidal. Det skal vi finde løsninger på, men vi får Alba og Sergi Roberto tilbage. Man skal se optimistisk på det'.

Forventninger til returkampen:
'I dag var en svær kamp mod en modstander der gjorde det godt. Nogle gange skal man være tålmodig. På hjemmebane vil vi få flere chancer og de får svært ved at forsvare sig på samme måde på Camp Nou'.