Sæsonens anden alvorlige test skal bestås

FCBARCELONA.DK - 12.09.17

Barca oplevede en grim skuffelse, da de mødte Real Madrid i supercuppen og i aften venter sæsonens anden store test, når Juventus lægger vejen forbi Camp Nou. Her har holdet brug for en sejr.

Det er blevet til en nærmest perfekt start på ligaen for Barca, med sejre over Betis, Alavés og senest Espanyol, med en imponerende målscore på 9-0. Med al respekt for disse tre mandskaber, er det et helt anderledes stærkt hold som Barca tager imod i aften.

Barca blev på det nærmeste udspillet, da de mødte et andet af de stærkeste hold i Europa denne sæson, Real Madrid. I de to opgør i august måned vandt Madrid dem begge, 1-3 på Camp Nou og 2-0 på Bernabeu. Det frygtede mange Barca-fans var en skidt varsel om en svær sæson.

De tre sejre i ligaen har skabt fornyet optimisme, men samtidig også spænding omkring, om det er godt nok til at byde Juventus op til dans. Italienerne sendte som bekendt Barca ud af Champions League i sidste sæson, hvor de nåede hele vejen til finalen. Dertil kommer, at de, ligesom Barca, har vundet deres tre første kampe i den hjemlige liga.

Der står derfor utroligt meget på spil for Valverde og hans spillere, for et nederlag vil skabe tvivl om holdets formåen i denne sæson, hvor man higer efter revanche i den fornemmeste europæiske turnering. Modsat vil en sejr løfte optimismen yderligere, for det vil betyde, at Barca stadig kan bide skeer med de største hold. Det er der brug for, at de bekræfter i aftenens kamp.

Opgøret fløjtes i gang kl. 20.45 og kan ses direkte på TV3+.

.:FORSIDE:.