Roma vil ikke benytte købsoption på Vermaelen

Rune Stentoft - 21.04.17

Den udlejede Thomas Vermaelen vender ifølge flere italienske medier tilbage til Barcelona efter denne sæson. Den belgiske forsvarsspiller ikke har spillet nok kampe i den italienske hovedstad hos Roma og italienerne ønsker derfor ikke at benytte deres købsoption.

Vermaelen har haft en svær sæson i AS Roma, hvor han ligesom sin tid i Barca har været meget plaget af skader. Derfor har han ikke fået den forventede mængde spilletid, så af den grund vil romerne ikke undytte deres købsoption på den 31-årige belgier. Det melder flere italienske medier onsdag.

Forsvarsspilleren har kontrakt med Barca frem til sommeren 2019, men det lader ikke til, at han får lov til at blive i den catalanske storklub så længe. Klubben og spilleren vil sandsynligvis skille deres veje i det kommende transfervindue - enten som et direkte salg eller som endnu en lejeperiode i en anden klub.

Barca købte Thomas Vermaelen i Arsenal tilbage i 2014, hvor catalanerne betalte 19 millioner euro for den belgiske forsvarsspiller.

.:FORSIDE:.