Robert Fernández så på Héctor Bellerín i München

FCBARCELONA.DK - 16.02.17

Efter tirsdagens nederlag til PSg ser det ud til, at sportschef Robert Fernández er trukket i arbejdstøjet. Onsdag afslørede catalansk avis, at Barca vil hente Héctor Bellerín til sommer og samme aften var sportschefen på plads i München for at se på catalaneren.

Onsdag aften meddelte den catalanske avis Mundo Deportivo, at Barca vil hente Héctor Bellerín som forstærkning til højre back til sommer. Samme aften var sportschef Robert Fernández så på plads Allianz Arena, hvordan kan skulle se nærmere på netop Bellerín, da Bayern tog imod Arsenal.

Om Robert Fernández blev klogere på den catalanske højre back er tvivlsomt, for kampen endte med en magtdemonstration af Bayern München, som udspillede Arsenal og vandt overlegent med 5-1. Det ved med Bellerín på højre back gennem hele kampen.

Barcas sportschef skulle dog ikke kun have kigget på Héctor Bellerín under onsdagens opgør i München. Også David Alaba og Joshua Kimmic skulle have været på radaren og det samme skulle være tilfældet for Santi Cazorla, Aaron Ramsey og Mesut Özil.

.:FORSIDE:.