Rakitic: "Vi måtte kæmpe hårdt for det"

FCBARCELONA.DK - 13.09.17

Ivan Rakitic scorede et af Barcas mål i 3-0 sejren over Juventus. Efter kampen erkendte han uden problemer, at holdet havde haft det svært i første halvleg og at de måtte kæmpe hårdt for sejren.

Barca skabte ikke meget de første 45 minutter, inden at Messi scorede lige inden pausefløjtet. ”For at kunne spille en anden halvleg som vi gjorde, måtte vi først komme igennem den første, hvor vi måtte kæmpe for det. Vi dominerede og til sidst kom vores første mål, lige inden at dommeren fløjtede til pause” udtalte kroaten.

”Det er både godt og vigtigt at lægge ud med en sejr. Det sker ikke så tit at Barca skifter træner, der kommer med nye ideer, men vi er meget glade for, hvordan tingene er gået for os i de seneste uger. En sejr som i dag giver os stor selvstillid” fortsatte han.

Han erkendte til sidst, at holdet lige skal vænne sig til Messis mere frie rolle centralt på banen. ”Det er lidt anderledes altid at have en kantspiller i front og Messi til at spille hvor han gør, men det vigtigste er at spille som et hold. Når vi spiller som i dag, er Barca meget svære at slå” afsluttede han.

 

.:FORSIDE:.