fbpx
Annonce

Rakitic: 'Braithwaite kommer til at hjælpe os meget'

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.02.20

© Getty Images
// Rakitic // Eibar

Ivan Rakitic var igen med i startopstillingen for Barca i storsejren lørdag over Eibar. Undervejs i kampen kunne han se sin nye holdkammerat Martin Braithwaite komme ind. Efter kampen var der kun ros til danskeren.

Læs her hvad Rakitic sagde om Braithwaite.

'Han er en stærk angriber, som løber dybt og det er selvom vi missede ham nogle gange. Han er en spiller som kommer til at hjælpe os rigtig meget. Jeg var glad på hans vegne, fordi han er en god person og vi ønskede at give ham en god velkomst' sagde han.

Rakitic kommenterede også på kampen, på Messis fire mål og på protesten fra fansene mod klubbens ledelse.

'Jeg synes vi udførte vores arbejde rigtig godt fra første minut og vi er meget glade for sejren. Vi vidste det ville blive svært på grund af deres høje pres' kom det fra ham.

'Messi havde ikke scoret i flere uger, men han har været tæt på. Det var vigtigt, at han fik scoret, og hvis han gør, som han gjorde i dag, så er det kun bedre for os' sagde Rakitic om Messis fire mål.

'Her er der frihed for alle. Alle kan sige hvad de vil, men jeg føler vi har støtten fra fansene, som i dag nød at se et godt spillende hold. Det er meget vigtigt for os at have en masse støtte for fansene' afsluttede Rakitic.

.:FORSIDE:.