fbpx
Annonce

Piqué: 'Vi har lært af Roma og Liverpool'

FCBARCELONA.DK - 25.02.20

© Getty Images
// Gerard Piqué // Napoli

Det var Gerard Piqué der havde fået tjansen med at holde pressemøde i går, som optakt til Champions League opgøret mod Napoli. Her erkendte han, at skuffelserne mod Roma og Liverpool aldrig bliver glemt.

'Det er første gang at Barca spiller her og derfor er det specielt. Som spiller vil man gerne prøve noget nyt. Napoli har forbedret sig meget på det seneste og det bliver helt sikkert meget svært. De har besejret Juventus og Liverpool. De vokser mod de bedste, så vi skal være på vagt, for ikke at få en forskrækkelse' indledte han.

'Napoli indledte ikke sæsonen særligt godt, men de har udviklet sig og har gode spillere. De vil helt sikkert skabe problemer for os, hvis vi ikke løber på banen med den rigtige indstilling. Det vil betyde meget, hvis vi scorer' sagde han videre.

Her er nogle af de øvrige kommentarer fra Piqué:

Spøger skuffelserne mod Roma og Liverpool stadig?
'Det er noget vi aldrig glemmer. Det var to meget hårde slag i vores klubs historie, men de to store nederlag kan bruges positivt i fremtiden. Jeg tror vi vil vide hvordan vi skal klare os videre. Vi har helt sikkert lært noget'.

Får resultatet mod Napoli indflydelse på søndagens El Clásico?
'Enhver kamp har indflydelse på den næste og resultatet mod Napoli, får helt sikkert indflydelse på kampen på søndag. For to uger siden var vi seks point bagefetr og nu er situationen vendt helt rundt. Hvis vi vinder i morgen, hjælper det os med at se søndagens kamp imøde med mere ro'.

Den aktuelle kritik af klubbens ledelse:
'Jeg vil ikke forholde mig til om klubben er godt ledet eller ikke. Det ved jeg ikke nok om. Det er medlemmerne der afgør det. En ting er hvad der kommer frem i pressen, en anden ting er, om det er sandt. Det vigtigste er at vores klub vinder. Hvis vi skal have ro, er det vigtigste at spille videre og vinde'.

Rygterne om smædekampagner:
'Vi forsøger at kontrollere det vi kan og det er på banen. Alt andet er bare støj. Hvis holdet fungerer og resultaterne er gode, er man ligeglad med økonomien eller med hvad der ellers sker i klubben. Derfor skal vi forsøge at vinde vores kampe'.

Er Barca blandt favoritterne i Champions League?
'Andre år har vi været større favoritter, men vi er Barca og vi tror på vores muligheder. Det vigtigste er, at vi kommer videre. Andre år kom vi godt videre til denne fase, men nu virker vi ikke lige så stærke. Måske vi til april eller maj er ustoppelige'.

Hvem er bedst, Messi eller Maradona?
Maradona er en unik spiller i historien, som gav rigtig meget til sporten. Han spillede både for Barca og for Napoli. Hvis du beder mig vælge mellem de to, som er spørgsmålet til en million, vil jeg pege på Leo, på grund af den stabilitet han har vist gennem så mange år'.

Kan Messi slutte karrieren i Napoli som Maradona gjorde?
'Man ved aldrig hvad der sker i fodbold, men jeg tror det bliver svært. I må spørge ham selv. Han styrer sin fremtid, men han har altid sagt, at han vil slutte karrieren hos os' afsluttede Piqué.

.:FORSIDE:.