Paulo Dybala: "Barca? Man ved aldrig"

FCBARCELONA.DK - 12.09.17

Paulo Dybala var manden, som mandag deltog i pressemødet for Juventus op til aftenens kamp i Champions League. Argentineren blev uden overraskelse spurgt til en mulig fremtid på Camp Nou.

"Der er ingen tvivl om, at Barca denne sommer mistede en vigtig spiller, men de har formået at erstatte ham med endnu en fantastisk spiller. Udover det er der tale om Barca og de skal altid respekteres uanset hvad, for deres navn, for deres historie og for hvad de har opnået".

"I denne sæson har de fået en god start på ligaen lige som os. De har vundet deres kampe og har ikke lukket et eneste mål ind. For os gælder det virkelig om at udnytte den tid vi får med bolden og så sørge for at stå godt i defensiven. De har mange spillere, som kan gøre os ondt hvis de får plads".

"Et skifte til Barca? Man ved aldrig hvad der vil ske i fremtiden. Jeg er dog tilfreds i Juventus og besluttede mig i sommer for at blive i klubben i denne sæson. Jeg har fået et historisk nummer i klubben og de har meddelt, at jeg er en vigtig spiller i deres sportslige projekt".

"Messi er jeg så heldig at spille sammen med på landsholdet og det er en stor ære. Jeg lærer utroligt meget af ham, men det er ikke altid lige let, da vi spiller på samme plads og da det er mig som skal tilpasse mig til en ny position".

"At vi slog Barca i sidste sæson var der ingen der forventede. Nu tror folk, at vi uden problemer kan gå hen og gøre det samme igen. Det bliver slet ikke nemt, men vi vil selvfølgelig prøve at unytte den plads, som Barca giver os" sagde Dybala til slut.

.:FORSIDE:.